www.chakratest.org

DE VERLICHTE LEIDER

Een nieuw boek van Peter ten Hoopen over 'verlicht leiderschap' en hoe het te bereiken. Verschenen januari 2006 bij Contact Business Bibliotheek.
ISBN 9025416136   


Verlicht leiderschap behelst eerst en vooral bewustwording. Daar is niets zweverigs aan want het enige dat er gebeurt, is dat je je beter gewaar wordt van wat er gaande is - buiten en binnen. Verlicht is de leider die alle aspecten van de eigen persoonlijkheid in haar of zijn leven weet te integreren, zich bewust is van de diepe verbondenheid met anderen, en van daaruit handelt. Ten Hoopen belicht deze aspecten met een metafoor afkomstig uit de yogaleer: de Chakra's van Leiderschap, zeven energiekernen die de ontwikkeling van de persoonlijkheid kunnen stimuleren of remmen.
      Dit boek, ondersteund door de op internet toegankelijke Chakra Test (www.chakratest.org), helpt je een helder beeld te krijgen van je eigen leiderschapsstijl, en van je potentieel om een rol van wezenlijke waarde te kunnen spelen.
     En passant geeft Ten Hoopen inspirerende ideeŽn, suggesties en tips voor het verlichte leven - met voldoende relativering om ons en hemzelf met beide benen op de grond te houden. Hierdoor roept hij het verlangen naar een mooiere wereld op en creŽert tegelijk een instrumentarium dat daaraan een concrete bijdrage kan leveren.


Spreekt deze materie u aan? Lees dan vooral ook het voorwoord door Dr. Herman Wijffels, voorzitter van de SER.


Top pagina